Tarieven PCR coronatest met COVID reiscertificaat
☝Klik hierboven - Bestel Vandaag je pcr-test!☝

Een corona test in Zandvoort

coronatest in zandvoort

Begin 2020 raakte het coronavirus ons land voor het eerst. In die tijd was er nog geen corona test in Zandvoort en wisten we niet hoe we het moesten aanpakken. Na een korte tijd kwamen er betrouwbare testen op de markt. Ondertussen zijn er door heel Nederland meerdere corona teststraten en testlocaties waar je terecht kunt voor verschillende soorten coronatesten. In Zandvoort kun je terecht voor een sneltest of een PCR test. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om naar Bergen op Zoom te rijden. Wel is het van belang om eerst een afspraak online of digitaal te maken.

Hoe maak ik een afspraak voor de corona test in Zandvoort?

Je kunt een afspraak maken voor een corona test in Zandvoort op verschillende manieren. De meest gebruikte manieren zijn via:

Bij de websites van commerciële teststraten kun je terecht voor een sneltest maar ook voor een PCR-test. Er zal dan ook gekeken worden of je zo snel mogelijk terecht kunt voor deze testen. 

coronatest in zandvoort

Een corona sneltest of een PCR-test?

Wanneer je niet de tijd hebt om 48 uur te wachten op de corona uitslag, kun je kijken voor een corona sneltest. Een corona sneltest kun je verkrijgen bij een commerciële teststraat. Een sneltest is niet gratis. Zo betaal je 70 euro voor de corona sneltest. Gelukkig heb je wel binnen 30 minuten de uitslag en kun je als het goed is weer snel door met de dingen die je moet doen. Wanneer je nu positief wordt getest met een sneltest, is het van belang dat je direct in quarantaine gaat. De GGD zal je dan zo spoedig mogelijk bellen om te beginnen met het contact brononderzoek. De GGD neemt ook contact met je op als jij je hebt laten testen bij een commerciële teststraat.

Als je binnenkort op reis moet voor je werk of voor familie redenen, dan kun je kijken naar een PCR-test, maar wat is een PCR-test nou eigenlijk? Een PCR-test is hetzelfde als een normale corona test in Zandvoort. Wel wordt je sneller voor gelaten zodat je eerder de uitslag weet van de test. Naast de test zelf, krijg je ook een reisverklaring om naar het buitenland te mogen vliegen. Hierdoor zal je niet tegen worden gehouden wanneer je in het buitenland bent aangekomen. Zodra je de PCR-test pakket hebt gekozen, kun je gerust naar het buitenland vliegen. De PCR-test is overigens niet gratis. Je betaalt voor deze test 140 euro inclusief de reisverklaring.

Kosten PCR-testen met COVID reiscertificaat
☝Klik - Boek Vandaag!☝

Zijn de sneltesten en de PCR testen betrouwbaar?

De laatste tijd twijfelen mensen of de sneltesten in Halsteren wel betrouwbaar zijn. Dit komt doordat het net op de markt is, waardoor mensen eerst graag de kat uit de boom willen kijken. Gelukkig hoeven deze mensen zich geen zorgen te maken. De corona sneltesten zijn zeker betrouwbaar. De corona sneltesten kun je dan ook makkelijk doen wanneer je zo spoedig mogelijk moet weten of je het coronavirus hebt of niet.

Daarnaast zijn de PCR-testen ook betrouwbaar. Dit komt doordat het te vergelijken is met de normale corona test in Zandvoort, alleen wordt je voorgelaten omdat je zo snel mogelijk moet weten of je het coronavirus hebt of niet. De PCR-testen zijn daarom ook 100% betrouwbaar.