Zeeland

Overal in Nederland is het mogelijk om een coronatest te doen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij een van de testlocaties in Zeeland. In Zeeland een coronatest afnemen als je het vermoeden hebt dat je besmet bent met het coronavirus, maar er zijn ook andere redenen om je te laten testen. Je kunt in principe zelf bepalen of je een coronatest wilt doen of niet, maar als je geen klachten of andere aanleiding hebt om je te laten testen, mag dit niet bij de GGD. Hiermee wil de GGD er voor zorgen dat de teststraten het niet te druk krijgen waardoor het lang kan duren voordat mensen aan de beurt komen.

Commerciële teststraat in Zeeland

Het is voor mensen die geen klachten of andere aanleiding hebben om zich te laten testen alsnog mogelijk om een coronatest te doen. Dit kan dan alleen niet bij de GGD, maar wel bij een commerciële teststraat in Zeeland. Dat is een teststraat die niet door de overheid wordt betaald en daarom is het testen in een commerciële teststraat in Zeeland niet gratis. Verder zijn er nog meer verschillen met de teststraten van de GGD. Het is bijvoorbeeld bij een commerciële teststraat vaak mogelijk om een PCR-test te doen, maar je kunt er ook voor kiezen om een sneltest te doen. Je bent zelf vrij om te kiezen voor de testmethode waar jij je het best bij voelt.

Teststraten in Zeeland

Mensen die in Zeeland wonen en een coronatest willen doen hebben de keuze uit verschillende teststraten. Je kunt bijvoorbeeld naar de teststraat in Middelburg gaan voor eens sneltest, maar er zijn ook verschillende testlocaties van de GGD. Daarom is het vooral van belang dat je zelf na gaat denken over wat voor soort coronatest je het liefst wilt doen.

Tarieven PCR coronatest met COVID reiscertificaat
☝Klik hierboven - Bestel Vandaag je pcr-test!☝